DJ Saxofonist Carlo Banning DJ Saxofonist Carlo Banning DJ Saxofonist Carlo Banning DJ Saxofonist Carlo Banning

DJ-Saxofonist + zangeres + percussie

De combinatie dj, saxofonist, percussionist en zangeres is de meest uitgebreide samenstelling van het DJ-Saxofonist-concept. Het is een optelsom van de kwaliteiten van de andere combinaties. Het gaat bijna richting een echte liveband, maar dan met vettere beats, meer energie en (indien gewenst) een moderner repertoire en modernere sound. Mocht je op zoek zijn naar een nog uitgebreider concept kijk dan op de website van Beatsclassics naar de mogelijkheden.

Zangeressen

Zosja
Zangeres Zosja El Rhazi
Zosja is bekend van de eerste versie van Idols. Zij studeerde in 2008 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar eerste single I Am Sorry werd de titelsong van Phileine zegt sorry. Ze geeft les op de conservatoria van Zwolle en Enschede en zingt nog beter dan dat haar podiumverschijning al doet vermoeden.


Irma
Zangeres Irma van Pamelen
Irma is jong, dynamisch en een fantastische zangeres. Ze deed mee aan Idols in 2004 en eindigde uiteindelijk als vijfde. Met de band Glass for Gold stond ze in het voorprogramma van o.a. Kirsten, Intwine, Rosemarys sons en Thin Lizzy. Bij de bekende coverband Boston Tea Party is ze de leadzangeres.

Percussionisten

PercussionistSherwin
Percussionist Sherwin Kirindongo
Sherwin is niet alleen een geweldige podiumverschijning, maar hij speelt ook als geen ander. Dat is alom bekend. Sherwin speelt o.a. regelmatig met Giovanca en Ruth Jacott, en speelde in de band bij grote musicals als The Lion King en Dirty Dancing.


Percussionist Peter
Percussionist Peter van Aart
King of the bongo! En de congas natuurlijk. Hij is wit, maar swingt minstens net zo hard als onze Sherwin. Ze kennen elkaar uit de theaterwereld, en als de een er niet is, is de ander er wel. Peter is supermuzikaal, technisch hoogstaand en staat altijd met een brede glimlach op het podium.


Ga naar Contact om alle mogelijkheden te bespreken.