DJ Saxofonist Carlo Banning DJ Saxofonist Carlo Banning DJ Saxofonist Carlo Banning DJ Saxofonist Carlo Banning

DJ-Saxofonist + percussie

Naast de melodische lijnen van de saxofonist kan extra ritmische ondersteuning voor wat extra spektakel zorgen. Omdat percussie geen melodisch instrument is, is percussie extreem flexibel toepasbaar. Bijna alle nummers van DJ-Saxofonist lenen zich voor deze extra energizer. Ook de wisselwerking tussen de saxofonist en de percussionist is zowel muzikaal als visueel een aantrekkelijk schouwspel. Kijk bij Video voor een indruk van het repertoire en liveregistraties.

Percussionisten

PercussionistSherwin
Percussionist Sherwin Kirindongo
Sherwin is niet alleen een geweldige podiumverschijning, maar hij speelt ook als geen ander. Dat is alom bekend. Sherwin speelt o.a. regelmatig met Giovanca en Ruth Jacott, en speelde in de band bij grote musicals als The Lion King en Dirty Dancing.


Percussionist Peter
Percussionist Peter van Aart
King of the bongo! En de congas natuurlijk. Hij is wit, maar swingt minstens net zo hard als onze Sherwin. Ze kennen elkaar uit de theaterwereld, en als de een er niet is, is de ander er wel. Peter is supermuzikaal, technisch hoogstaand en staat altijd met een brede glimlach op het podium.


Ga naar Contact om alle mogelijkheden te bespreken.