DJ Saxofonist Carlo Banning DJ Saxofonist Carlo Banning DJ Saxofonist Carlo Banning DJ Saxofonist Carlo Banning

DJ-Saxofonist + zangeres

Het grootste deel van de avond zullen de dj en de saxofonist voor hun rekening nemen, maar een extra zangeres kan het geheel een extra boost geven met twee sets van 40 minuten. Het repertoire bestaat uit de vetste hits van 90's till now, vaak in een eigentijdse remix. Dat kan variƫren van Show Me Love en Groove Is In The Heart tot recente hits van Katy Perry, Rihanna of David Guetta.

In tegenstelling tot veel andere acts zijn alle tracks waar de zangeres zingt, vrij van de originele zang. Dus alle nummers worden live gezongen en niet, zoals veel collega's doen, 'meegezongen' of meer in MC stijl als je het zo wil noemen. Daarnaast is ook hier speciaal ruimte gecreeerd voor de saxofonist en is samenspel tussen de saxofonist en zangeres tot in de puntjes verzorgd.

Zangeressen

Zosja
Zangeres Zosja El Rhazi
Zosja is bekend van de eerste versie van Idols. Zij studeerde in 2008 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar eerste single I Am Sorry werd de titelsong van Phileine zegt sorry. Ze geeft les op de conservatoria van Zwolle en Enschede en zingt nog beter dan dat haar podiumverschijning al doet vermoeden.


Irma
Zangeres Irma van Pamelen
Irma is jong, dynamisch en een fantastische zangeres. Ze deed mee aan Idols in 2004 en eindigde uiteindelijk als vijfde. Met de band Glass for Gold stond ze in het voorprogramma van o.a. Kirsten, Intwine, Rosemarys sons en Thin Lizzy. Bij de bekende coverband Boston Tea Party is ze de leadzangeres.


Ga naar Contact om alle mogelijkheden te bespreken.